Despre viaţă cu Bogdan Ignat

Întotdeauna mi s-a spus că sunt cam "acid" în comentarii. Vă las pe voi să decideţi asta…

Un cetățean nerăbdător și foarte nervos depășește pe contrasens coloana de mașini oprită la semafor. Evident fără a avea acest drept. Pe sensul opus circulă regulamentar un șofer care nu vrea să se dea la o parte din calea individului supărat și, astfel, ajung față în față. Cetățeanul nerăbdător devine și mai nervos și iese din mașină cu o rangă în mână, în scop de intimidare. Speriat probabil de camera de bord care era în funcțiune, din fericire, nu își duce la capăt amenințarea cu bătaia, intra înapoi în mașină, ocolește prin stânga mașina care i-a blocat drumul și pleacă mai departe.

Poliția vede imaginile care circulă în mediul online, îl identifică pe cetățeanul nervos și emite un comunicat de presă. Surpriză: individul este agent de poliție!

Facebook Twitter Plusone Linkedin Email


Articole din categoria Enervant:

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ATENTIE !!! Toate comentariile sunt moderate.

Vor fi aprobate doar comentariile care se refera strict la tema dezbatuta in cadrul articolului si care nu contin replici rasiste, xenofobe sau jignitoare.
Vor fi respinse automat comentariile care folosesc un limbaj nepotrivit si/sau care contin injurii la adresa autorului articolului original sau la adresa unui autor de comentariu din cele anterioare.