Despre viaţă cu Bogdan Ignat

Întotdeauna mi s-a spus că sunt cam "acid" în comentarii. Vă las pe voi să decideţi asta…

Caile odoriFerate Romane

Initial m-am hotarat sa scriu un articol despre cum se circula cu trenul in Romania. Stiti si voi cum anume se face acest lucru. Dar, inainte sa ma apuc de scris, am gasit un articol publicat in „Romania Libera”, marti 3 octombrie 2006, intitulat „Personalul 5021 – o bomba ecologica via Bucuresti”.

Autoarea, doamna Camelia Popa, descrie foarte, foarte fidel cum anume se calatoreste de la Bucuresti la Ploiesti in anul 2006. Incredibil, dar inca nu exista nici o toaleta functionala intr-un tren care parcurge mai putin de 60 de KM in mai mult de 1 ora!

Va las pe voi sa decideti daca merita sau nu sa intram in Europa cu asemena trenuri. In continuare voi reproduce o parte din articolul despre care am vorbit…

Personalul 5021, care pleaca zilnic din Bucuresti, Gara de Nord, la ora 7.53 si ajunge in Ploiesti Sud la 9.11, poate fi considerat, fara nici o exagerare, un tren horror, care ar putea face sa paleasca de rusine pana si autoritatile feroviare dintr-o tara a lumii a treia. Calatorind ieri cu acest tren, am constatat cu stupoare ca multe dintre WC-urile defecte se revarsa pe holuri si in compartimente, mutand din loc nasurile zecilor de calatori care nu s-au gandit ca au nevoie de masti de gaze pentru un simplu drum pe caile ferate romane.

Continuarea articolulul preluat din „Romania Libera” poate fi gasita <<aici>>.

Drum bun!

Facebook Twitter Plusone Linkedin Email


Articole din categoria Enervant:

Categorie Enervant, Social

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ATENTIE !!! Toate comentariile sunt moderate.

Vor fi aprobate doar comentariile care se refera strict la tema dezbatuta in cadrul articolului si care nu contin replici rasiste, xenofobe sau jignitoare.
Vor fi respinse automat comentariile care folosesc un limbaj nepotrivit si/sau care contin injurii la adresa autorului articolului original sau la adresa unui autor de comentariu din cele anterioare.